ТЕКСТ
ИНФО

Оркестър АндиМур заедно с Кико Певеца

Музика и Аранжимент:
Йоан Николаев - L Padr3

Микс и Мастеринг:
Йоан Николаев - L Padr3

Видео:
Djimi

Текст:
A&M

Звукозаписно студио:
MOMO RECORDS

For Booking:
andreikataimurgaviq@gmail.com